Kuitulaasti, tiilitasoite, oikaisulaasti ym.

Kuitulaasti, tiilitasoite, oikaisulaasti ym.

Tiilitasoite, kuitulaasti ja muut karkeammat tasoitteet sopivat hyvin erilaisten kivipintojen pohjatasoitukseen. Epätasaiset pinnat vaativat karkeamman tasoitteen, jolla saadaan luotua hyvä pohja pintatasoitusta varten. Tiili – ja betoniseinät vaativat yleensä useamman tasoitekerroksen hyvän maalausalustan saamiseksi. Lue betoniseinän – ja tiiliseinän tasoituksista linkeistä.

Weber Vetonit TT Tiilitasoite

Hyvin kosteutta kestävä kivipintaisten sisäseinien oikaisu – ja pohjatasoitukseen. Soveltuu mm. betoni-, kevytbetoni-, Leca® harkko- ja tiiliseinien tasoitukseen. Maksimikerrospaksuus 30mm, kertatasoituksessa 2–10 mm.. Menekki n. 1,2 kg/m²/ mm:n kerrosvahvuus.

Weber TT+

Kivipintaisten sisäseinien oikaisuun ja tasoitukseen. Soveltuu betoni-, kevytbetoni-, Leca harkko- ja tiiliseinille kuivissa – sekä märkätiloissa. Kokonaan tasoituksessa kerrospaksuus 3-15mm/ kerta,  osittain tasoituksessa enintään 15 mm. Menekki n. 1,5 kg/m²/1 mm:n kerrosvahvuus

Weber Vetonit 137 Oikaisulaasti

Sisä – ja ulkokäyttöön soveltuva kuituvahvistettu sementtilaasti sopii lujien kiviaineisten seinien ja sokkeleiden oikaisemiseen. Maks. raekoko 1,0 mm. Maksimikerrospaksuus kokonaan tasoituksessa 3-10 mm, osittain tasoituksessa 3-15 mm. Menekki n. 1,5 kg/m²/mm:n kerrosvahvuus.

Weber Vetonit 410 Ohutrappauslaasti

Sementtipohjainen kuituja sisältävä erikoislaasti soveltuu sisä – ja ulkokäyttöön mm. betoni-, tiili-, harkko- tai kevytbetonialustoille. Sopii myös tartuntakerrokseksi maalipinnoille sisätiloissa kun vanhan maalin alkalinkestävyys on ensin varmistettu koelevityksellä. Maks. raekoko noin 1,2 mm. Kerrospaksuus kiviaineisilla pinnoilla 2-10 mm. Menekki n. 1,5 kg/m²/mm:n kerrosvahvuus.

Weber Vetonit 414 Oikaisulaasti

Kuituvahvisteinen laasti kiviaineisten alustojen oikaisuun ja täyttöihin. Maks. raekoko 4 mm. Kerrospaksuus 5-30 mm. Menekki 1,4 kg/m²/mm. Sisä – ja ulkokäyttöön.

 

Weber Vetonit KL Kipsilaasti

Kutistumaton Weberin kipsilaasti mahdollistaa suuret (10-50mm) täytöt kerralla. Reikien – ja epätasaisuuksien paikkaamiseen sekä oikaisuihin. Menekki n. 10 kg/m²/10 mm:n kerrosvahvuus.

Kiilto TT Tiilitasoite

Sementtisideaineinen tiilitasoite kiviainespintojen tasoituksiin ja oikaisuihin. Soveltuu kuivin – ja kosteisiin tiloihin. Pinnoitettuna myös ulkotiloihin sopiva. Ylitasoituksessa kerrospaksuus 1-5mm, osittain tasoituksessa 1-30mm. Riittoisuus 1,4kg/m²/mm.

Kiilto Ot Light – Kevyt oikaisutasoite

Hyvin täyttävä, kevyt oikaisulaasti seinien tasoituksiin ja oikaisuihin. Erittäin vähäinen kuivumiskutistuma sekä soveltuu ruiskutettavaksi. Sopii sekä kuiviin että kosteisiin tiloihin sisä – ja ulkotiloissa. Ylitasoitettuna kerrospaksuus 5-30mm, osittain tasoituksessa 5-50mm. Riittoisuus 1,3kg/m²/mm 

Kiilto Ot oikaisutasoite

Edellisenkaltainen hyvin täyttävä kuituvahvisteinen tasoite. Maksimikerrospaksuudet ylitasoituksessa 5-20mm, osittain tasoituksessa 5-40mm. Riittoisuus 1,6kg/m²/mm.