Dinosaurus seinätarra

Dinosaurus seinätarra on suosittu sisustustarra lastenhuoneeseen. Lohikäärmeet ja dinosaurukset ovat suosituimpia kodin sisustusteemoja lasten keskuudessa.

dinosaurus seinätarra

Lohikäärme- ja dinosaurustarrat

Lohikäärmeet ja dinosaurukset ovat suosituimpia sisustusteemoja lasten keskuudessa. Verkkokaupasta Tenstickers.fi löydät upean kokoelman sekä dinosaurus että lohikäärme sisustustarroja. Dinosaurus seinätarra voi luoda upean tunnelman mihin tahansa lasten – tai makuuhuoneesee, mihin haluat pelottavan mutta tyylikkään sisustustarran.

Upeasta kokoelmasta löydät sisustustarrat niin lapsille kuin aikuisillekin. Lohikäärme – ja dinosaurus tarroista löydät varmasti sopivan, josta lapsesi pitää ja joka koristaa huoneen ilmettä suuresti. Ainutlaatuisesta valikoimasta löydät mm. tutun T-Rex seinätarran mutta myös upeita velociraptor ja pterodaktyyli seinätarroja. Vastaavia dinosaurus seinätarroja et löydäkään mistään muualta.

Tenstickers tarjoaa myös muokattavia dinosaurus – ja lohikäärmetarroja. Oli kyseessä sitten lapsesi nimi, sukunimi tai jokin muu, saat räätälöidyn ja todella ainutlaatuisen henkilökohtaiset lohikäärme – tai dinosaurustarran lapsesi huoneeseen.

Tenstickers tarjoaa myös räätälöintipalvelun, jonka avulla voit luoda ainutlaatuisen dinosaurus – tai lohikäärmevinyylin. Voit lähettää sähköpostia tenstickerksin asiakaspalveluun ja he tekevät sinulle täydellisen tarran.