Kilpailuta halvin remonttilaina

Tee remonttisuunnitelmistasi vihdoinkin totta

Kilpailuta halvin remonttilaina ja toteuta suunnittelemasi remontti. Oli kyseessä pienempi pintaremontti tai suurempi remontti, kuten kattoremontti tai kylpyhuoneremontti, voit tehdä remonttisuunnitelmistasi totta sopivalla remonttilainalla. Remppalaina.fi palvelu kilpailuttaa nopeasti 30 eri lainanantajaa ja pankkia. Säästät valtavasti vaivaa ja aikaa muutamalla klikkauksella, sillä nopeimmat lainapäätökset tulevat jo minuuteissa. Muista kuitenkin odotella kaikki päätökset, jotta saat parhaimman tarjouksen itsellesi. Suunnittele myös remontti ajoissa ja kilpailuta yritykset keskenään. Mitä enemmän käytät aikaa kilpailuttamiseen, sen enemmän säästät rahaa.

Kilpailuta halvin remonttilaina nopeasti verkossa

 

Miksi hakea remonttilainaa palvelusta?

• Hae lainaa kätevästi verkossa aina 60 000 euroon asti.
• Lainapäätös nopeimmillaan jo vartissa.
• Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sido mihinkään.
• Palvelu kilpailuttaa 30 eri pankkia ja luotonantajaa. Valitse myönnetyistä tarjouksista sinulle halvin remonttilaina.
• Täysin suomalainen palvelu.

 


Kuinka suuren remonttilainan tarvitset?

Remontin kustannukset vaihtelevat paljon remontista riippuen. Pienet pintaremontit voidaan teettää halvallakin kun taas esimerkiksi kylpyhuone – ja kattoremonttien kustannukset voivat nousta korkealle . Muista aina kilpailuttaa urakoitsijat. sillä hintavaihtelu on suurta yritysten kesken työmenetelmien, materiaalikäytön ja monien muiden seikkojen vuoksi. Suunnittele isot remontit aina hyvissä ajoin, sillä hyvin suunniteltu työ säästää selvää rahaa. Pienemmissä remonteissakin hinta voi vaihdella yritysten kesken, joissa kilpailuttaminen on myös suositeltavaa.

Osa remonteista voidaan rahoittaa asuntolainalla vaikka useimmiten tarvitaan muita lainoja. Peruskorjaukset kannattaa hoitaa aina asuntolainalla, jonka korot voit osittain vähentää verotuksessa. Peruskorjauksella tarkoitetaan esimerkiksi talon vesi-, lämpö-, sähkö – ja ilmanvaihtojärjestelmän uusimista. Myös isot taloyhtiön perusparannukset, kuten putkiremontit voidaan rahoittaa asuntolainalla. Muihin remontteihin laina haetaan muita kanavia kautta joko pankeilta tai muilta luotonantajilta.

Tavallinen oman talon remonttilaina voi olla mitä vain 5000 –50 000 euron väliltä. Keittiöremontit voivat myös niellä rahaa. Kilpailuta halvin remonttilaina ajoissa reilusti ennen remonttia, niin voit säästää hyvän summan rahaa.

Remonttilaina asuntolainan yhteydessä

Kun kyseessä on asunnon peruskorjaus, on remonttilainan hakeminen asuntolainaan yhteydessä paras vaihtoehto. Edullisinta olisi hakea remonttilaina heti ensimmäisen asuntolainan yhteydessä, jolloin laina on tarkoitettu ostetun asunnon kunnostamiseen ja näin korot ovat matalimmillaan. Tällä lainalla voidaan myös teetättää muita remontteja, mikäli budjetti sen sallii.

Jos remonttilaina haetaan jälkikäteen uutena asuntolainana, vaativat pankit lainalle erityisehtoja. Remontin tulee olla rakenteita korjaavia, ns. peruskorjaus, eikä lainaa voi hakea pinta – tai muita pienremontteja varten. Vanha ja uusi asuntolaina voidaan yhdistää, jolloin uusi lainasopimus korkoineen ja ehtoineen korvaa vanhan. On tärkeää tutustua uusiin ehtoihin ja varmistaa että laina on kannattavaa hakea, sillä korkotaso on voinut nousta uuden hinnoittelun myötä.

Remonttilaina asuntolainan yhteydessä on monesti edullisin vaihtoehto

remonttilaina asuntolainan yhteydessä

Kulutusluotto pienremontteihin

Mikäli asuntoon tehdään pintaremonttia tai muita vuosikorjauksia, on remonttilaina haettava muita kanavia kautta eikä lainaa voi sitoa asuntolainaan. Vakuudellinen kulutusluotto on yleensä vakuudetonta edullisempi. Aina ei vakuudellista lainaa kuitenkaan ole mahdollista saada eri syistä, jolloin vakuudeton laina on ainut mahdollisuus. Vakuudettomiakin lainoja voi saada kuitenkin kohtuuhintaan, joissa korot pysyvät matalina. Muista kilpailuttaa lainanmyöntäjät ja katso kaikki myönnetyt tarjoukset läpi, jotta saat parhaimman lainan. Vertaa myös lainan perustamismaksut, jotka voivat vaihdella paljonkin eri lainanmyöntäjien kesken.

Investoi ja paranna talosi arvoa remonttityöllä

Remontteja teetetään korjaustöiden lisäksi myös silloin, kun halutaan lisätä asuinmukavuutta tai lisätä talon arvoa. Pienillä pintaremonteilla voidaan lisätä huoneen tunnelmaa ja kalusteremonteilla helpottaa arjen toimintoja. Näiden lisäksi remontti on myös investointi. Hyvin toteutettu ammattilaisten tekemä remontti nostaa talosi arvoa merkittävästi.

Kun remonttia suunnitellaan sijoitusmielessä ja asunnon arvoa halutaan nostaa, voit tehdä tai teetättää alla olevat remontit.

1. Keittiöremontti

Keittiöremontteihin voi kulua paljonkin rahaa mutta ovat investoinnin arvoisia. Useimmiten keittiössä halutaan uusia kaapit tai tasot, joita löytyy moneen lähtöön. Myös edullisia ratkaisuja löytyy paljon. Keittiökaappien maalaamisella saadaan edullisesti keittiö näyttämään raikkaalta. Jo pelkkien kaappien kahvojen uusiminen virkistää keittiösi ilmettä.

2. Kylpyhuoneremontti

Laatoitustyöt, vedeneristykset, hanojen tai suihkun vaihto luo lisää arvoa vanhentuneelle asunnolle. Ideoita löydät kylpyhuoneremontteihin valtavasti verkosta ja niitä tekevät yritykset auttavat myös mielellään. Materiaalikustannukset heittelevät edullisesta kalliimpaan. Mieti itse paljon olet valmis käyttämään.

3. Lattiaremontti

Lattian uusimisella parannetaan koko asunnon yleistä tunnelmaa. Vanha muovimattolattia on vanhanaikainen eikä edusta asuntoa myydessä, päinvastoin, se voi pahimmillaan karkottaa ostajat. Parketit ja laminaatit eivät nykyään maksa paljoa ja kohtuuhinnoissa pysyvät lattiaremontit ovatkin yksi parhaiten asunnon arvoa nostattava remontti.

4. Kattoremontti

Kattoremontti nostaa talon arvoa merkittävästi sekä parantaa myös rakennuksen yleisilmettä. Kattoremontti suojaa myös talon rakenteita vähentäen tulevia remonttitarpeita. Kattoremontin kustannukset voivat paisua suureksikin mutta remontin laiminlyöminen tulee aina hintavammaksi. Mikäli haet lainaa kattoremonttiin, kilpailuta halvin remonttilaina sekä remontteja tekevät yritykset, jotta säästät rahaa.

5. Muita ideoita remontointiin

Jo pienillä muutoksilla voit saada aikaan uuden ilmeen asuntoosi. Voit uusia esimerkiksi valonkatkaisijat, sähköpistokkeet, oven kahvat ja hanat. Nämä pienet muutokset voit suorittaa helposti myös itse ja saada aikaan aivan uudenlaisen tunnelman huoneistoosi.

Voit myös vuokrata huoneen opiskelijoille, mikäli talostasi löytyy ylimääräistä tilaa. Kysyntää tällaisiin on paljon ja tienaat hieman rahaa huoneesta, mille et keksi muuten mitään käyttöä.

Miksi remonttilaina kannattaa ottaa?

• Mikäli remontin kustannukset paisuvat suureksi, saat hajautettua kustannukset pidemmälle ajalle.
• Hajauttamalla remontin kustannukset helpotat talouden suunnittelua pidemmälle aikavälille.
• Voit sijoittaa säästösi ja tavoitella niille korkoa kun et joudu käyttämään säästöjäsi remonttiin.
• Remontointi ei pelkästään ole pakollinen paha. Remontti on investointi tulevaisuutta varten ja kohottaa asuntosi arvoa.

Muuta huomioitavaa remonttilainan hakemisessa

  • Lainakorkovertailut antavat suuntaa markkinatilanteesta ja korkotasosta. Korkotaso ja lainaehdot ovat kuitenkin asiakaskohtaisia. Vertaamalla sinulle myönnetyt lainatarjoukset saat selville parhaimman vaihtoehdon. Kilpailuta halvin remonttilaina vertaamalla korot, lainanhoitokulut ja lainanavausmaksut.
  • Lue lainaehdot ja korot tarkasti läpi. Esimerkkitarjoukset, joita esitetään mainoksissa, eivät välttämättä vastaa täysin sinulle myönnettyä lainaa.
  • Vertaa todellinen vuosikorko. Ota huomioon myös avausmaksut ja muut lainanhoitokulut. Halvin remonttilaina ei välttämättä olekaan se, jonka vuosikorko on alhaisin. Ynnää kaikki kulut ja katso edullisin vaihtoehto.
  • Lainanmyöntäjät voivat tarjota myös korkosuojausta korkojen nousemisen varalta. Uskotko että korko muuttuu? Mieti tarkkaan ja arvioi onko siitä maksaminen kannattavaa.
  • Ota huomioon oma taloudellinen tilanne ja laske budjetti kuinka paljon voit lisätä kuukausittaisia menoja, jotka syntyy lainan myötä. Lainan kuukausimaksuja pienennettäessä kokonaissumma kasvaa ja päinvastoin.
  • Onko sinulla säästöjä? Voitko käyttää osan säästöistä remonttiin ja loppuosan rahoittaa lainalla?
  • Varaudu isoissa remonteissa, kuten kattoremonteissa, siihen, että ylimääräisiä kuluja voi syntyä.

Muista hakea kotitalousvähennys kun teetätät remontin

Kun teetät remontin, on sinun mahdollista hakea kotitalousvähennystä tietyn ehdoin. Kotitalousvähennys on enintään 2400e vuodessa, jonka omavastuu on 100 euroa henkilöltä vuodessa. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen. Puolisosi kanssa voit saada näin vuodessa yhteensä 4800 euron kotitalousvähennyksen.

Muista että kotitalousvähennys myönnetään vain työn osuudesta, etkä voi saada sitä esimerkiksi oman työn osalta tai työkalutarvikkeista. Yritys, jolla teetätät remontin, tulee olla ennakkoperintärekisterissä, jotta kotitalousvähennys myönnetään. Voit tarkastaa kuuluuko yritys ennakkoperintärekisteriin ilmaisesta palvelusta YTJ – yrityshausta www.ytj.fi

Lue lisää kotitalousvähennyksestä sivuilta vero.fi.

Remonttilainan verovähennykset

Kun haet remonttilainaa ota huomioon myös mahdollisuutesi verovähennyksiin. Jos laina on haettu peruskorjaukseen voit hakea verovähennystä, joka vuonna 2019 on enintään 25%. Pintaremonttiin tai muihin pienremontteihin haettua lainaa ei voi vähentää verotuksessa. Lisää tietoa remonttilainan verovähennyksestä löydät myös vero.fi sivuilta täältä.

Kilpailuta halvin remonttilaina linkistä

Katso alueesi remonttiurakoitsijat:

EspooHämeenlinnaHelsinkiJoensuuJyväskyläKouvolaKuopioLahtiLappeenrantaOuluPori –  RovaniemiSeinäjokiTampereTurkuVaasaVantaa

kilpailuta halvin remonttilaina