Mikä on paras kaakelimaali


Mikä on paras kaakelimaali? Kaakelimaalilta vaaditaan hyvää tarttuvuutta, jonka parantamiseksi pohjatöiden merkitys korostuu. Helppo, vaivaton ja kohtuullinen hinta on syy, miksi kaakeleiden maalaus on monelle mielekkäämpi vaihtoehto laatoitustöihin verrattuna. Pohjatöiden tärkeimpiin vaiheisiin kuuluu pesu ja suojaaminen. Pese kaakelit liasta ja rasvasta ja anna kuivua vähintään vuorokausi ennen maalaustyön aloittamista. Vältä myös pintojen mekaanista rasitusta maalauksen jälkeen useamman viikon ajan, jotta maali saa rauhassa kovettua alustaansa. Erityisesti märkätiloissa pohjatöiden merkitystä ei kannata aliarvioida. Huolellinen pohjatyö on edellytys maalaustyön onnistumiselle. 

Kaakeleiden maalaukseen voit käyttää pensseliä, telaa tai ruiskua. Muista maalin antaa kuivua rauhassa maalauskertojen välissä ja huolehdi riittävästä tuuletuksesta.Lue lisää työohjeita kaakeleiden maalaukseen.

GVK – Inline kaakelimaali 1k paras kaakelimaali

Inline 1k on vesiohenteinen, puolikiiltävä akrylaattimaali. Maali on hyvin peittävä ja tasoittuva. Tuote soveltuu kuiviin sisätiloihin, kosteisiin tiloihin puolestaan suositellaan Inlinen 2k kaakelimaalia. Pitkä työstöaika mahdollistaa suurienkin pintojen maalaamisen. Inline Kaakelimaali 1k tarttuu tehokkaasti pohjamaalilla käsiteltyyn alustaan ja tuote antaa kellastumattoman ja kestävän pinnan.
                     

 

Sävy A – perusmaali (valkoinen) ja sävytettävä C-perusmaali
Kiiltoryhmä 3 (puolikiiltävä)
Riittoisuus 5-10 m²/l
Suositeltava kerrosmäärä 2 – 3 kerrosta
Levitystapa Levitys suoritetaan hienokarvaisella telalla, rajauskohdat käydään pensselillä läpi. Myös ruiskulla maalaaminen onnistuu seinäpinnoilla. Muista suojata paikat perusteellisesti.
Lisätietoja
GVK – Inline kaakelimaali 2k

mikä on paras kaakelimaali

Inline 2k on vesiohjenteinen, kestävä ja kiiltävä kaksikomponenttinen epoksimaali. Maalilla saat helposti uuden ilmeen laattapinnoille kuivissa sekä kosteissa tiloissa. Kaksikomponenttimaaleissa on mukana itse maali ja kovete, joka sekoitetaan maaliin ennen maalaustyön aloittamista. GVK suosittelee Inlinen Polyuretaanilakan käyttöä kaakelimaalin päälle lattioilla.

Sävy A-perusmaali (valkoinen) ja sävytettävä C-perusmaali
Kiiltoryhmä 2 (kiiltävä)
Riittoisuus 10 m² litralla / kaksi maalauskäsittelyä.
Suositeltava kerrosmäärä 2 kerrosta. Riippuu vanhan ja uuden pinnan sävyerosta. Lasitettu kaakeli voi vaatia useamman maalauskerran.
Levitystapa Sivellin, tela tai ruisku.
 
Lisätietoja
V33 kaakelimaali seinille

V33 on vesiohenteinen kaakelimaali, jolla saat täydellisen viimeistelyn helposti ja nopeasti eikä pohjamaalausta tarvita. Maali sopii kaikille seinäpinnoille sisätiloissa ja se on veden – ja pesun kestävä. Lattiapinnoille se ei sovellu. Maalin mukana tulee lisäainepakkaus, joka sekoitetaan maaliin sekaan. Kun aine on sekoitettu, tulee maali käyttää 10 vuorokauden sisään, jonka jälkeen maalin tarttuvuus ja kesto heikkenee. 

Sävy Valkoinen, vaalean harmaa, tumman harmaa, lyijyn harmaa, musta.
Kiiltoryhmä Puolihimmeä.
Riittoisuus 12 m² litralla / kertamaalaus.
Suositeltava kerrosmäärä 2 kerrosta parhaan kestävyyden aikaansaamiseksi.
Levitystapa Sivellin, tela tai ruisku.
 
Lisätietoja
V33 kaakelimaali lattioille

V33 vesiohenteinen kaakelimaali, joka on tarkoitettu lattiapinnoille. Sopii kuiviin ja märkiin tiloihin sekä kaikille kaakeli- ja kivilattioille sisätiloissa sekä myös graniitille ja marmorille. Öljytyille tai vahatuille pinnoille maali puolestaan ei sovellu. Tuotteessa mukana lisäainepakkaus, joka tulee sekoittaa maaliin. Sekoitettu maali tulee käyttää 10 vuorokauden sisällä. 

 

Sävy Valkoinen, vaalean harmaa, tumman harmaa, lyijyn harmaa, musta.
Kiiltoryhmä Puolihimmeä.
Riittoisuus 12 m² litralla / kertamaalaus.
Suositeltava kerrosmäärä 2 kerrosta parhaan kestävyyden aikaansaamiseksi.
Levitystapa Sivellin, tela tai ruisku.
 
Lisätietoja