Kalustemaalaus Espoo

Ammattilainen maalaa kalusteet ja huonekalut oikein menetelmin

Kalusteiden maalaus on kotioloissa usein haastavaa. Esimerkiksi keittiökaappien ovet vievät levitettynä paljon tilaa ja paikallaan maalattuna on suojaustyö suuri. Vaikka pinta-alaa ei paljoa kalusteissa ole, osoittautuu työ usein työläämmäksi mitä alunperin ajateltiin. Hionta, kittaus, ovien kahvojen irrotus, suojaus, pohja – ja pintamaalaus vievät kaikki paljon aikaa eikä moni haluakaan ryhtyä työhön tämän vuoksi itse.

Kalusteiden sekä huonekalujen maalauksen voitkin teetättää ammattilaisella. Kalusteiden maalaamisella saadaan entiset kalusteet näyttämään uusilta ja päivitettyä nykyiseen sisustukseen sopivaksi. Mikäli kalusteet ovat kolhiintuneita, tarjoaa moni maalausyritys myös kalusteiden entisöintiä. Ammattilainen maalari käsittelee kalusteet oikein menetelmin. Tähän kuuluu perusteelliset pohjatyöt ennen maalausta. Kalusteiden ja huonekalujen maalaus suoritetaan pääsääntöisesti ruiskumaalaamalla, jolla päästää parhaaseen lopputulokseen. Ruiskumaalaus on ammattityötä vaativaa, joka vaatii myös sopivat tilat. Moni teetättääkin kalusteiden maalauksen ammattilaisella, sillä mahdollisuutta ruiskumaalaukseen ei kotona ole.

Hyvät työtilat takaavat sen, ettei pölyä ja muita epäpuhtauksia tartu märkään maalipintaan. Oikeat työvälineet ja työmenetelmät yhdistettynä ammattimaiseen otteeseen takaa sileän pinnan kalusteille.

 

Katso kalusteiden maalausohjeet:

Keittiökaappien maalaus

Ovien maalaus

Kalustemaalaus Espoo

Kalustemaalaus Espoo