Remonttilaina

Remonttilaina tekee remonttisuunnitelmistasi totta

Oli kyseessä sitten pienempi pintaremontti tai suurempi remontti, kuten kattoremontti tai kylpyhuoneremontti, voit tehdä remonttisuunnitelmistasi totta sopivalla remonttilainalla. Remppalaina.fi palvelu kilpailuttaa nopeasti 30 eri lainanantajaa ja pankkia. Säästät itse valtavasti vaivaa ja aikaa muutamalla klikkauksella. Nopeimmat lainapäätökset tulevat jo minuuteissa. Muista kuitenkin odotella kaikki päätökset, jotta saat parhaimman tarjouksen itsellesi. Suunnittele myös remontti ajoissa ja kilpailuta yritykset keskenään. Mitä enemmän käytät aikaa kilpailuttamiseen, sen enemmän säästät rahaa.

Kilpailuta remonttilaina nopeasti verkossa

Miksi hakea remonttilainaa palvelusta?

• Hae lainaa kätevästi verkossa aina 60 000 euroon asti.
• Lainapäätös nopeimmillaan jo vartissa.
• Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sido mihinkään.
• Palvelu kilpailuttaa 30 eri pankkia ja luotonantajaa remonttilainallesi.
• Täysin suomalainen palvelu.

Kuinka suuren remonttilainan tarvitset?

Remontin kustannukset vaihtelevat paljon remontista riippuen. Pienet pintaremontit voidaan teettää halvallakin kun taas esimerkiksi kylpyhuone – ja kattoremonttien kustannukset voivat nousta korkealle . Muista aina kilpailuttaa urakoitsijat. sillä hintavaihtelu on suurta yritysten kesken työmenetelmien, materiaalikäytön ja monien muiden seikkojen vuoksi. Suunnittele isot remontit aina hyvissä ajoin, sillä hyvin suunniteltu työ säästää selvää rahaa. Pienemmissä remonteissakin hinta voi vaihdella yritysten kesken, joissa kilpailuttaminen on myös suositeltavaa.

Osa remonteista voidaan rahoittaa asuntolainalla vaikka useimmiten tarvitaan muita lainoja. Peruskorjaukset kannattaa hoitaa aina asuntolainalla, jonka korot voit osittain vähentää verotuksessa. Peruskorjauksella tarkoitetaan esimerkiksi talon vesi-, lämpö-, sähkö – ja ilmanvaihtojärjestelmän uusimista. Myös isot taloyhtiön perusparannukset, kuten putkiremontit voidaan rahoittaa asuntolainalla. Muihin remontteihin laina haetaan muita kanavia kautta joko pankeilta tai muilta luotonantajilta.

Tavallinen oman talon remonttilaina voi olla mitä vain 5000 –50 000 euron väliltä. Keittiöremontit voivat myös niellä rahaa. Kun kilpailutat remontin ja luotonantajat ajoissa voit säästää hyvän summan rahaa.

Investointi ja paranna talosi arvoa remontilla

Remontteja teetetään korjaustöiden lisäksi myös silloin, kun halutaan lisätä asuinmukavuutta. Pienillä pintaremonteilla voidaan lisätä huoneen tunnelmaa ja kalusteremonteilla helpottaa arjen toimintoja. Näiden lisäksi remontti on myös investointi. Hyvin toteutettu ammattilaisten tekemä remontti nostaa talosi arvoa merkittävästi. Muista hyödyntää kotitalousvähennys, jolloin saat teettämästäsi remonttityön hinnasta osan takaisin verovähennyksinä. Kotitalousvähennyksestä voit lukea lisää vero.fi sivulta.

Kun remonttia suunnitellaan sijoitusmielessä ja asunnon arvoa halutaan nostaa, voit tehdä tai teetättää alla olevat remontit.

1. Keittiöremontti

Keittiöremontteihin voi kulua paljonkin rahaa mutta ovat investoinnin arvoisia. Useimmiten keittiössä halutaan uusia kaapit tai tasot, joita löytyy moneen lähtöön. Myös edullisia ratkaisuja löytyy paljon. Keittiökaappien maalaamisella saadaan edullisesti keittiö näyttämään raikkaalta. Kaappien kahvojen uusiminen saa myös paljon aikaa, jonka voit tehdä helposti myös itse.

2. Kylpyhuoneremontti

Laatoitustyöt, vedeneristykset, hanojen tai suihkun vaihto luo lisää arvoa vanhentuneelle asunnolle. Ideoita löydät kylpyhuoneremontteihin valtavasti verkosta ja niitä tekevät yritykset auttavat myös mielellään. Materiaalikustannukset heittelevät edullisesta kalliimpaan. Mieti itse paljon olet valmis käyttämään.

3. Lattiaremontti

Lattian uusimisella parannetaan koko asunnon yleistä tunnelmaa. Vanha muovimattolattia on vanhanaikainen eikä edusta asuntoa myydessä, päinvastoin, se voi pahimmillaan karkottaa ostajat. Parketit ja laminaatit eivät nykyään maksa paljoa ja kohtuuhinnoissa pysyvät lattiaremontit ovatkin yksi parhaiten asunnon arvoa nostattava remontti.

4. Muita ideoita

Jo pienillä muutoksilla voit saada aikaan uuden ilmeen asuntoosi. Voit uusia esimerkiksi valonkatkaisijat, sähköpistokkeet, oven kahvat ja hanat. Nämä pienet muutokset voit suorittaa helposti myös itse ja saada aikaan aivan uudenlaisen tunnelman huoneistoosi.

Voit myös vuokrata huoneen opiskelijoille, mikäli talostasi löytyy ylimääräistä tilaa. Kysyntää tällaisiin on paljon ja tienaat hieman rahaa huoneesta, mille et keksi muuten mitään käyttöä.

Miksi remonttilaina kannattaa ottaa?

• Mikäli remontin kustannukset paisuvat suureksi, saat hajautettua kustannukset pidemmälle ajalle.
• Hajauttamalla remontin kustannukset helpotat talouden suunnittelua pidemmälle aikavälille.
• Voit sijoittaa säästösi ja tavoitella niille korkoa kun et joudu käyttämään säästöjäsi remonttiin.
• Remontointi ei pelkästään ole pakollinen paha. Remontti on investointi tulevaisuutta varten ja kohottaa asuntosi arvoa.

Muuta huomioitavaa remonttilainan hakemisessa

  • Lainakorkovertailut antavat suuntaa markkinatilanteesta ja korkotasosta. Korkotaso ja lainaehdot ovat kuitenkin asiakaskohtaisia. Vertaamalla sinulle myönnetyt lainatarjoukset saat selville parhaimman vaihtoehdon.
  • Lue lainaehdot ja korot tarkasti läpi. Esimerkkitarjoukset, joita esitetään mainoksissa, eivät välttämättä vastaa täysin sinulle myönnettyä lainaa.
  • Vertaa todellinen vuosikorko. Ota huomioon myös avausmaksut ja muut lainanhoitokulut.
  • Lainanmyöntäjät voivat tarjota myös korkosuojausta korkojen nousemisen varalta. Uskotko että korko muuttuu? Mieti tarkkaan ja arvioi onko siitä maksaminen kannattavaa.
  • Ota huomioon oma taloudellinen tilanne ja laske budjetti kuinka paljon voit lisätä kuukausittaisia menoja, jotka syntyy lainan myötä. Lainan kuukausimaksuja pienennettäessä kokonaissumma kasvaa ja päinvastoin.
  • Onko sinulla säästöjä? Voitko käyttää osan säästöistä remonttiin ja loppuosan rahoittaa lainalla?
  • Varaudu isoissa remonteissa, kuten kattoremonteissa, siihen, että ylimääräisiä kuluja voi syntyä.

 

remonttilaina